Monday, October 14, 2013

Gambar di Perth

Memang hebat tahap menangguh-nangguhkan kerja saya dari aspek apa pun, ini salah satu contohnya... cerita yang dah terperam lama, baru nak keluarkan semula. Sebenarnya, bukan cerita pun, cuma nak kongsi gambar hari terakhir saya di Perth (hmm.. mood blogging ON).. yezza... jalan-jalan di Fremantle.
Dari bandar Perth ke Fremantle, kena amik train. Bayaran $11 untuk 2 orang.

Cam biasa, guna CAT bas.. pengangkutan awam. FREE.

Jalan-jalan sekitar Fremantle. Banyak bangunan lama.

Fremantle Markets.. tempat anda mendapatkan barang-barang tempatan dan cenderamata. Tp bukak weekend jek.

Bandar pelabuhan....

Kedai bot.. rasa nak beli jek, seb baik takde tempat nak parking.

South Beach... serius panas... kejab jek kat sini. Just ambil gambar.

The Esplanade Reserve

Lunch kat Kailis..

Lunch apa? Ini jek lah...

Muzium

Try angkat...

E-Shed Market.. tempat borong cenderahati.. serius banyak pilihan ngn harga paling murah. Tp bukak weekend jek ok.

Harbour Town.. ala2 JPO kata org (Maaf, saya tak sampai JPO lg) tp harga mmg best.. sedia jek duit..

Ada tempat solat.. tak amik plak gambar dlm Harbour Town tu sebab rasa sama jek cam shopping complex kat Malaysia.

Penggemar kopi. Haruslah try kopi kat sana kan.

Labanese Pizza... tuan rumah belanja untuk dinner. Thanks.
Di sinilah kami tinggal, 418.. Murray Street. Dengan tuan rumah.

Thanks Kong.. jemput dan hantar kami.

Hasil tangkapan dan kiriman...


No comments:

Cinta Aku

Daisypath Anniversary Years Ticker