Monday, April 20, 2009

Sate Kajang

Medan Sate Kajang

Aku dan Wari

Fir dan Mak

Sabtu yang baru lepas ni, kitaorang (sila lihat gambar di atas) ada urusan di Kajang. Dalam perjalanan balik, sempat singgah di Medan Sate Haji Samuri untuk makan malam. Yang istimewa tentang sate ni ialah sambal kacang pencicah tu. Tapi terpulang pada selera masing-masing. Sebab sate Timah Boyan kat Kg. Subang pun boleh tahan juga rasanya (pendapat aku dan adik aku). Sekarang dah tak susah nak dapat sate Kajang, rasanya dah ada banyak branch dah kat area KL dan Selangor.

Cerita pasal Kajang, kalau korang nak tau, Leftenan Adnan yang femes tu pun berasal dari sini ok.



Thursday, April 9, 2009

----

Lamanya aku tak bersosial kat sini.. bukan setakat takde entry baru, tapi aku juga tak menjengah mana-mana blog. Banyaknya dah ketinggalan cerita kawan-kawan. Nanti aku cubalah catch-up ya.

Minggu ni macam-macam berlaku. Satu yang aku nak kongsi, kawan rumah aku Ezy dapat offer PTD. 24hb ni dia akan report duty kat KL. Haaiiiiii..... terkejutnya aku rasa.. tiba-tiba aje kawan rumah aku nak keluar dalam masa 2 minggu lebih kurang. Bukankah patutnya aku yang kuar dulu? Tu lah kita merancang.. tuhan yang menentukan. Aku jugalah yang jadi penunggu setia. Hmm.. takpelah... ada hikmahnya. Ye tak. Sabarjelah dulu.

Untuk Ezy (silent reader).. aku doakan yang terbaik untuk kau. Isk, banyak pula aku nak cakap, nanti aku cakap kat rumah je lah ye. Siaran langsung gitu.

Cinta Aku

Daisypath Anniversary Years Ticker