Thursday, November 27, 2008

Binatang Yang Comel Ini

Sejak pertama kali berjumpa ketika jalan-jalan dalam yard, aku sudah kelaskan dia sebagai cute. begitu juga kali kedua, ketiga dan seterusnya. Kali ke berapa aku terjumpa... aku terlihat empat ekor spesis mereka berkejar-kejaran.. oh 'dem' cute!

Mungkin betul kata sesorang yang mengatakan aku clumsy, dengan kelajuan kurang 25km/j larian si comel itu, aku masih tak dapat peluang mengambil gambarnya. Nasib baik ada si Mamat dan KEBETULAN sebelum itu, aku ada bercerita tentang keterujaan aku terhadap makhluk ini. Mamat yang simpati mungkin, berjaya mengambil gambar ini. Syabazzzz!

Aku tetap berazam, aku akan cuba mengambil gambar mereka ketika sedang bermain kejar-kejar. Chai yok Uji!

Gambar sumbangan Mamat.

10 comments:

hanis said...

mmg kiut bangat!

Monkey D Luffy said...

apa tu?

~ujicham~ said...

itu namanya baby tractor. hehe.

M.K is Tun Mamat said...

boleh digunak untuk mengangkat jentera CAQ... eheheh.. senang ckp leh sprint test la dgn CAQ... wahahaah

hanis said...

amat...
dush3

The Spiral Eyes said...

kamu aku menjemput kamu menghadiri parti buih di blog aku..sila ya menjadi follower aku sayang

Mogen Ali Rico said...

kiut?erkk.baekkk
( sambil belek2 part mane yang dikatakan kiut)

~ujicham~ said...

orait TSE

Mogen, saiznya mogen. saiznya.. Lebih kecil dari unta.

M.K is Tun Mamat said...

datang la sini lihat sendiri, camner uji kata cute.. aku pun xtau la... yang penting leh test power la... tp dlm yard 25kmj je..

~ujicham~ said...

smlm ada tanya 1guy from PMT, dia kata diorg selalu panggil Bobcat tp Bobcat adalah brand sebenarnya. Bila buka webpage Bobcat, mungkin binatang ni namanya loader - skid steer type. fungsi kat yard, nak bersihkan lumpur kat dock atau kat mana2 jua. hmm..

Cinta Aku

Daisypath Anniversary Years Ticker