Thursday, April 9, 2009

----

Lamanya aku tak bersosial kat sini.. bukan setakat takde entry baru, tapi aku juga tak menjengah mana-mana blog. Banyaknya dah ketinggalan cerita kawan-kawan. Nanti aku cubalah catch-up ya.

Minggu ni macam-macam berlaku. Satu yang aku nak kongsi, kawan rumah aku Ezy dapat offer PTD. 24hb ni dia akan report duty kat KL. Haaiiiiii..... terkejutnya aku rasa.. tiba-tiba aje kawan rumah aku nak keluar dalam masa 2 minggu lebih kurang. Bukankah patutnya aku yang kuar dulu? Tu lah kita merancang.. tuhan yang menentukan. Aku jugalah yang jadi penunggu setia. Hmm.. takpelah... ada hikmahnya. Ye tak. Sabarjelah dulu.

Untuk Ezy (silent reader).. aku doakan yang terbaik untuk kau. Isk, banyak pula aku nak cakap, nanti aku cakap kat rumah je lah ye. Siaran langsung gitu.

10 comments:

suezensuzanna said...

xper...cr osmet br okeh:)

hanis said...

hai.. ko lambat.. kalau tak musti aku bakal jadi hsemate ko.

hurul said...

ji.. nampaknya TS Hotel akan kehilangan satu customer. hehehe. anyway, akan ku tatap si ganteng di sebelah itu. err... I LIKE !!

Galuh Cendra Kirana said...

hihihihi..bergantang-gantang muka mamat kat sebelah ni Ji. sumpah aku xtengok. aishh.. Lor,...naper x ko sombat hanis jew kat umah ko ganti Ezy tu..hehe

~ujicham~ said...

suzen.. ya, akan dipertimbangkan.

hanis..
nak wat camne, info lambat.

kak hurul.. hik hik. konpem ramai skodeng, tp tak ngaku.

galuh.. oo sumpah ye tak tgk.. haha. last minit woo member aku dpt tau.

Izan said...

tu la tunggu jugak mana pi uji ni senyap menyepi... =)

Monkey D Luffy said...

huhu... susah berjauhan ni ;p

joegrimjow said...

camne tau nama silent reader ag
hebat

Erin Rashid said...

tuh la..sunyi gak blog aku, uji
ko bercuti blogging

~ujicham~ said...

izan.. penantian itu satu penyeksaan kan? hehehe.

kapten.. ha betol. kalau wari dekat, aku suh dia je masuk umah tu.

joegrimjoe.. senang je, silent reader tu tak komen kat sini, dia komen kat umah. wakaka.

erin, ye nanti aku buat onar kat sana ye.

Cinta Aku

Daisypath Anniversary Years Ticker